Lebara 10 euro plan

Wil jij besparen op vaste lasten? Dan is het aan te raden eens naar jouw telefoonkosten te kijken. De meeste Nederlanders betalen gemiddeld een paar tientjes per maand aan abonnementskosten. Dit is betrekkelijk veel. Het kan echter ook een stuk goedkoper. Hoe? Door bijvoorbeeld te kiezen voor prepaid van Lebara. De maandelijkse kosten die jij in dat geval maakt, vallen namelijk aanzienlijk lager uit dan wanneer jij een één- of tweejarig abonnement afsluit. Wil jij fors besparen op telefoonkosten? Dan is het Lebara 10 euro plan waarschijnlijk zeer geschikt voor jou. Wil jij weten wat het Lebara 10 euro plan precies is? Wij leggen je het in onderstaande tekst uit.

Data

Eén van de onderdelen van het Lebara 10 euro plan is data. Dit vormt voor veel Nederlanders tegenwoordig het belangrijkste onderdeel van hun ‘abonnement’. Dankzij data hoef jij namelijk niet over een wifi-verbinding te beschikken om te kunnen internetten. Ideaal natuurlijk wanneer jij veel buitenshuis bent. Met het Lebara 10 euro plan kun jij zodoende ook onderweg internetten. Logischerwijs heb jij bij deze optie niet de beschikking over onbeperkt internet. Toch kun jij voor een bedrag van 10 euro 2 gb aan internet verbruiken. En dat is toch behoorlijk wat. Je krijg hiervoor overigens gewoon 4g internet, waardoor jij altijd op een snelle verbinding kunt rekenen.

Ook bellen en sms’en

Dat mag voor jou dan waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel zijn van het Lebara 10 euro plan, maar het is niet het enige wat belangrijk is. Gelukkig bestaat het Lebara 10 euro plan ook niet alleen maar uit data. Wanneer jij voor deze optie kiest, krijg je er namelijk ook nog eens belminuten en sms’jes bij. In totaal krijg jij bij het Lebara 10 euro plan de beschikking over 500 belminuten en 1000 sms’jes. Belangrijk om te weten is dat het hierbij gaat om nationaal gebruik. Indien jij in het buitenland zit en jij belt en sms’t geregeld, dan worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht.

Gratis gebruik van Lebara naar Lebara

Hebben veel mensen in uw omgeving Lebara? Dan is het zeker ook aantrekkelijk om hiervoor te kiezen. In dat geval kunt u gratis contact houden met deze mensen. Gegevens worden gewoon in rekening gebracht voor gegevens, maar dat geldt niet voor bellen en sms’en. Als klant van Lebara heeft u onbeperkte belminuten en sms-berichten waarmee u contact kunt opnemen Dutch Lebara numbers .

Lebara 10 euro opwaarderen

Heb jij de bovenstaande tekst gelezen en heeft het Lebara 10 jouw interesse gewekt? Dan ben jij vast en zeker benieuwd naar hoe jij Lebara 10 euro kunt opwaarderen. Lebara 10 euro opwaarderen is gelukkig een fluitje van een cent. Jij kunt dit bijvoorbeeld vanachter jouw computer doen. Wil jij Lebara 10 euro ook in het buitenland gebruiken? Kijk dan altijd eerst even of dit mogelijk is. Een deel van Lebara 10 euro kun jij zonder probleem over de grens gebruiken, maar dit geldt niet in alle landen. Daarom doe jij er goed aan eerst te kijken of jouw land ertussen staat. Is dit niet het geval? Dna kun jij naast Lebara 10 euro opwaarderen een speciale bundel afsluiten voor het land waar jij naartoe gaat.