Prepaid Simkaart met Lebara Bundels

 

Het vinden van een geschikte prepaid aanbieder kan behoorlijk lastig zijn. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod. Eén van de aanbieders waarbij jij een prepaid bundel af kunt sluiten is Lebara. Bij Lebara heb jij verschillende opties. Uiteraard wil jij niet bij de eerste de beste aanbieder een prepaidkaart aanschaffen. En dat is natuurlijk je goed recht. Daarom doe je er goed aan eerst een vergelijking te maken tussen de verschillende aanbieders die er vandaag de dag zijn. Ben jij benieuwd wat Lebara jou te bieden heeft? Dat komt goed uit. In deze tekst behandelen wij namelijk de verschillende Lebara bundels die jij kunt kiezen.

bundel afsluiten voor in het buitenland

Aparte bundel afsluiten voor in het buitenland

Wanneer jij een abonnement hebt, kun je deze sinds kort ook gebruiken in de hele Europese Unie. Dit is echter niet het geval wanneer jij Lebara prepaid hebt. Om ook in het buitenland te kunnen bellen, sms’en en internetten moet jij een aparte bundel aanschaffen. Gelukkig kun jij bij Lebara ook opwaarderen voor gebruik in het buitenland. Je sluit in dat geval simpelweg een internationale bundel af. Je hebt bij Lebara in dat geval keuze uit drie verschillende bundels. Er is een kleine, middelmatige en grote bundel. Voor een bedrag van 15 euro heb jij al een buitenlandbundel. Deze bundels zijn dertig dagen geldig, waardoor jij hier prima jouw vakantie mee door kunt komen. Wanneer jij langere periode in het buitenland verblijft, zit er dus niets anders op dan meerdere keren een nieuwe bundel aan te schaffen.

Bundels voor Lebara beltegoed

Gebruik jij je telefoon niet om te internetten en verstuur je ook geen sms’jes? Dan is het natuurlijk overbodig om dit op te nemen in je Lebara bundels. In dat geval doe je er goed aan voor een bundel te kiezen met alleen Lebara beltegoed. Een goede optie is in dat geval Lebara One. Bij deze bundel profiteer jij van voordelige tarieven voor bellen in Nederland en in het buitenland. Deze Lebara bundels zijn dus met name geschikt voor mensen die veelvuldig naar het buitenland bellen. Met Lebara One betaal jij namelijk slechts één cent per minuut voor de vaste lijnen binnen Nederland. Voor het bellen naar mobiele nummers in Nederland betaal jij met Lebara One 9 cent per minuut. Bel jij met iemand die eveneens Lebara beltegoed heeft? Dan kost het telefoongesprek je helemaal niets. Je kunt namelijk gratis bellen van Lebara naar Lebara.

internet data

Prepaid internet data

Naast bundels voor Lebara Beltegoed kun jij natuurlijk ook een bundel afsluiten met alleen internet. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer jij veel onderweg bent. Belminuten zijn niet strikt noodzakelijk, omdat je tegenwoordig namelijk ook via het internet kunt bellen. Wanneer jij hier gebruik van maakt, is het wel verstandig om voor een grote bundel te kiezen. De grootste bundel die beschikbaar is, bevat 5 GB aan internet. Althans, je schaft 5 GB aan. Van Lebara krijg jij namelijk 2 GB cadeau, waardoor je in feite 7 GB hebt. Hier moet jij een heel eind mee komen wanneer je het internet bijvoorbeeld alleen gebruikt om te bellen.

De kosten voor deze bundel bedragen 20 euro. Verwacht jij dit nooit op te maken? Dan is het natuurlijk ook zonde om hiervoor te betalen. Kies in dat geval voor Lebara bundels van 3 GB. Ook hier krijg jij van Lebara 2 GB gratis. Voor deze bundel betaal jij 15 euro. Is ook dit je nog te veel? Dan is de 1 GB-bundel waarschijnlijk geschikt voor jou. Dit is de kleinste van de Lebara bundels. Bij deze bundel krijg jij 1 GB cadeau, waardoor jij 2 GB aan internet hebt voor een bedrag van 10 euro. Alle internetbundels zijn 30 dagen geldig.

All-in Lebara bundels

Wil jij geen apart abonnement voor Lebara beltegoed of internet? Dan doe je er goed aan je te richten tot de all-in Lebara bundels. In deze Lebara bundels worden belminuten en internet namelijk gecombineerd. Dit is natuurlijk aantrekkelijk wanneer jij regelmatig belt en internet. Je kunt verschillende all-in Lebara bundels afsluiten. Zo is er een bundel met 2 GB internet en 500 belminuten naar Nederland en een bundel met 5 GB internet en onbeperkt bellen naar Nederland. Voor deze bundels betaal je respectievelijk 10 en 15 euro. Is dit je nog niet voldoende? Dan kun je ook kiezen voor de bundel met 7 GB en onbeperkt bellen naar Nederland. Voor Lebara bundels van deze proporties betaal jij 20 euro. Ook deze bundels zijn maximaal 30 dagen te gebruiken.

Lebara opladen

Heb jij één van de Lebara bundels gekozen? Dan kan het natuurlijk zijn dat deze binnen de 30 dagen op zijn. In dat geval kun jij Lebara opladen. Het opladen is een fluitje van een cent. Dit kan namelijk simpelweg via jouw eigen account. Hierdoor hoef jij dus niet meer speciaal naar de winkel voor Lebara opladen. Op deze manier kun jij dus Lebara opladen wanneer jij dat zelf wilt. Je bent dus niet meer afhankelijk van openingstijden van de winkels. Bovendien kun jij telkens je eigen Lebara bundels kiezen bij Lebara opladen. Heb je de vorige keer een verkeerde keuze gemaakt uit Lebara bundels? Dan kun jij dit keer bijvoorbeeld voor een kleinere of juist een grotere bundel kiezen. Kortom: Jij kunt zelf kiezen welke Lebara bundels jij op wilt laden!