Promoties voor Lebara Internet

 

Vandaag de dag zijn er heel wat aanbieders van prepaid bundels. We kunnen wel stellen dat het op deze markt steeds meer op een soort oorlog begint te lijken. Iedere aanbieder wil namelijk de nodige klanten voor zich winnen. De vraag is allen: hoe doe je dat? Je moet het voor mensen in ieder geval zo aantrekkelijk mogelijk maken. Lebara speelt hierop in door regelmatig promoties en extra’s te bieden aan mensen die zich aansluiten bij deze aanbieder. Deze acties hebben over het algemeen voornamelijk betrekking op Lebara internet. Met deze aanbiedingen rond Lebara internet slaagt de aanbieder erin om toch heel wat zieltjes voor zich te winnen. Ben jij benieuwd welke promoties en extra’s er zijn met betrekking tot Lebara internet? Dat komt goed uit! In deze tekst lichten wij namelijk enkele acties rond Lebara internet toe!

Altijd en overal Lebara internet

Wanneer jij de stap maakt naar Lebara, wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van goed en snel Lebara internet. Gelukkig hoef jij je hier bij deze aanbieder geen zorgen over te maken. Je hebt hier namelijk altijd en overal goed en snel internet. Het maakt in dat geval niet uit of jij thuis, onderweg of in de kroeg bent: Lebara internet werkt overal. Woon jij in het buitengebied of in een afgelegen plaats? Dan ervaar jij mogelijk nog wel wat problemen met Lebara internet. Het internet werkt echter altijd. Het enige nadeel is dat het internet hier soms wat langzamer werkt.

Lebara klantenservice helpt jou bij opwaarderen

Lebara opwaarderen is niet bepaald lastig. Toch kan het maar zo zijn dat jij er niet uitkomt of tegen problemen aanloopt. In dat geval moet je vooral niet in paniek raken. Je kunt dan namelijk gewoon contact zoeken met de Lebara klantenservice. De Lebara klantenservice is onder meer in het leven geroepen om mensen te helpen met Lebara opwaarderen. Om de Lebara klantenservice te bereiken, hoef jij overigens niet veel moeite te doen. Je kunt ervoor kiezen per mail hulp te vragen aan de Lebara klantenservice, maar je kunt ook telefonisch contact opnemen met het bedrijf. De klantenservice van Lebara kun jij op doordeweekse dagen bereiken van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Kortom: je kunt vrijwel altijd hulp krijgen bij Lebara opwaarderen!

mogelijkheden met betrekking tot Lebara interne

Verschillende mogelijkheden met betrekking tot Lebara internet

Wil jij een Lebara online bundel afsluiten? Dan kom je er waarschijnlijk al snel genoeg achter dat je verschillende mogelijkheden hebt. Althans, wanneer je een bundel aanschaft via de website van deze aanbieder. Hier vind je in totaal namelijk vier bundels met prepaid internet. Voor de mensen die niet veel internetten buitenshuis, is er een bundel met 500 MB internet. Hiervoor betaal jij slechts 5 euro. Verder kun je kiezen uit Lebara internet met 1 of 3 GB. Voor deze bundels brengt Lebara respectievelijk 10 en 15 euro in rekening.

Ben jij iemand die veel onderweg is? Dan zijn de drie bundels die we hiervoor noemden mogelijk niet groot genoeg. Kies in dat geval voor 5 GB Lebara internet. Voor deze internetbundel betaal jij 20 euro. Nog wel goed om te weten: alle genoemde bundels hebben een looptijd van dertig dagen. Ben jij voor deze dertig dagen door je internet heen? Dan kun jij extra data kopen. Blijft er nog wat over na deze dertig dagen? Dat verdwijnt dan helaas als sneeuw voor de zon. Het is dus van belang Lebara internet te kiezen dat goed bij jouw gebruik past.

Gratis MB’s bij Lebara online bundel

Jij vraagt je nu ongetwijfeld af wat precies het voordeel is wanneer jij een Lebara online bundel aanschaft. Bij de bundel van 500 MB zitten geen extra’s of promoties. Dit is echter wel het geval bij de bundels van 1, 3 of 5 GB. Wanneer jij kiest voor de Lebara online bundel met 1 GB aan internet, verhoogt Lebara jouw data met 1 GB. In plaats van 1 GB kun jij in de dertig dagen dus 2 GB verbruiken. Bij de 3 en 5 GB bundels krijg jij zelfs 2 GB gratis van Lebara. Je kunt in dat geval dus respectievelijk 5 en 7 GB aan internet verbruiken. En dat allemaal voor hetzelfde geld. Een Lebara online bundel afsluiten is dus zeker de moeite waard!

Internetten en bellen? Kies voor Lebara Unlimited

Wil jij zowel kunnen bellen als kunnen internetten met jouw smartphone? Dan heb je natuurlijk niet zo veel aan alleen Lebara internet. Je kunt er in dat geval voor kiezen om een losse bundel voor internet en bellen aan te schaffen. Bij Lebara kun je dit echter ook combineren. Hoe? Door te kiezen voor Lebara Unlimited. Bij Lebara Unlimited betaal jij namelijk een vast bedrag voor zowel internetdata als belminuten. Ook bij Lebara Unlimited heb jij weer verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor 3GB internet + 500 belminuten, 5 GB internet + 1000 belminuten en 10 GB Lebara internet + 1000 belminuten. Voor deze bundels van Lebara Unlimited betaal jij respectievelijk 15, 20 en 30 euro. Ook deze bundels zijn maximaal 30 dagen geldig.